Verkocht

de Meeuwse Acker 1209, Nijmegen

Top makelaar! Dat is de beste omschrijving! In alle opzichten zijn wij heel tevreden over Activo Makelaardij!

Verkocht

Zellersacker 1008, Nijmegen

Super service en contact met de makelaar was altijd goed. Ik kon ze 24/7 bereiken als het moest. Ook tijdens de bezichtigingen heb ik verslagen ontvangen van alle kijkers. waardoor ik meteen een goede kijk had op wie er was komen bezichtigen. Ben enorm tevreden.

Verkocht

Wagenmaker 8, Beuningen

Goede toelichting bij gekozen werkwijze. Over prijsbepaling, nemen van foto's, teksten, tijdsverloop en onderhandeling.

Verkocht

Burghardt Van Den Berghstraat 14, Nijmegen

Na het eerste contact met Jolien, kon ik de verkoop van mijn woning volledig uit handen geven. Deskundig en volledig betrokken bij de snelle verkoop van mijn woning Ik kan niet anders dan een dikke 10 geven. Dank Activo!

Verkocht

Visotterstraat 40, Nijmegen

Activo haalt het onderste voor je uit de kan. Jolien heeft ons zowel met de verkoop als met de aankoop geholpen en dat binnen een kortere tijd dan we hadden verwacht. Goede kennis van de markt en er wordt snel doorgepakt. We zijn erg tevreden en zouden Activo zeker aanbevelen voor zowel aankoop- als verkoopmakelaardij.

Verkocht

Steenstraat 78, Boxmeer

Een knap staaltje onderhandelen. Proficiat met het behaalde resultaat. 

Verkocht

Kwartelstraat 56, Wijchen

Het contact hebben wij vanaf het begin als zeer prettig ervaren. Jolien is strategisch en aanwezig op de juiste plaats en tijd. Goede en realistische informatie en de uitvoering daarvan. Informeel en veel humor wat we al erg prettig hebben ervaren in een toch wel spannende tijd. Ook de begeleiding van de kopers hebben we als zeer professioneel ervaren. Ook toen de overdracht uitgesteld moest worden heb ze dit professioneel aan gepakt. Wij zijn zeer tevreden over Jolien's werkwijze en bevelen deze makelaar ten zeerste aan.

Verkocht

Gelderlandhof 20-*, Helmond

Fam. Korthuis
De makelaar was zeer vriendelijk en begreep het probleem waar we mee zaten, zonder te hoeven vragen kwam zij met oplossingen en de prijs die zij aangaf lag hoger als de makelaars bij ons in de omgeving, en ze had gelijk, het huis is verkocht voor de prijs die zij aangaf. Ook de begeleiding naar de afhandeling richting de notaris was super ondanks de corona. 

Verkocht

Saltshof 3246, Wijchen

Mevr. de Lange
De makelaarster Jolien was meedenkend, behulpzaam konden haar altijd bellen Ze staat haar mannetje en gaat tot het einde met onderhandelen.

Verkocht

Groot Vijverdal 29, Arnhem

Sharon
Jolien is zeer vakkundig en professioneel met een heldere strategie. Ze heeft veel kennis van de markt en heeft ons gedurende het hele proces op een fijne manier begeleidt met een goed eindresultaat. Daarnaast heeft ze een groot netwerk om haar heen waardoor alle zaken eromheen snel geregeld zijn.

Verkocht

Rapenstraat 1, Boxmeer
Verkocht: Rapenstraat 1 Boxmeer

Verkocht: Rapenstraat 1 Boxmeer