Verkoop Makelaardij

Jij; een specialist in jouw eigen vakgebied en op het punt om een woning te verkopen. Wij; specialist in makelaardij en de beste plek om jouw woning te verkopen. Het spreekwoord luidt niet voor niets; ‘Schoenmaker blijf bij je leest’. Onze specialist kan jou helpen om bij verkoop de beste deal te sluiten. Maar wat houdt dat in en wat mag je van ons verwachten?
We leggen het je graag uit!

  1. Woning waarde check; Bij de verkoop van jouw woning wil jij weten waar je aan toe bent. Niet alleen financieel maar ook wie jou tijdens deze ‘spannende’ periode bij gaat staan. Tijdens een Woning Waarde Check-gesprek komen wij langs voor een vrijblijvende kennismaking. Samen met jou lopen we een rondje door de woning, bepalen wij een indicatie verkoopprijs en drinken we even koffie. Gewoon om kennis te maken en om door te nemen wat we voor je kunnen doen.
  2. Inmeting van de woning én het maken van de plattegrond! Zijn we rond; dat is mooi! Dan komen we graag nog een keertje bij jou langs om de woning nauwkeurig in te meten. Op basis van de meetgegevens gaan wij aan de slag met een plattegrond. Ook geven we jou tijdens het inmeten alvast wat tips om jouw woning zo fotogeniek mogelijk te maken😉.
  3. It’s showtime; tijd voor fotografie! Een ervaren woningfotograaf komt jouw woning vastleggen op de gevoelige plaat. Een goede foto zegt immers meer dan 1000 woorden én de eerste foto op Funda is hetgeen waarmee jouw woning de interesse wekt. Na de fotografie-sessie ontvang jij van ons een aantal foto’s en een heldere tekst. Samen lopen we de foto’s door en zorgen we ervoor dat jouw woning eruit springt op Funda. Heeft jouw woning nét dat beetje extra nodig? Ook dat is voor ons geen probleem! Onze videopartij heeft drones én de mogelijkheid om luchtfotografie te maken. Afhankelijk van de werkzaamheden ontvang jij van ons een aanvullende offerte.
  4. En jouw woning gaat live op Funda.nl Funda is dé woningwebsite van Nederland en zodra we tevreden zijn over de tekst én de fotografie dan gaan we live! We houden als makelaar de woningstatistieken goed in de gaten en sturen bij waar nodig. Ook als verkoper kun je de bezoekersstatistieken zien in “Mijn Funda”. Hier kun je zelf zien hoe vaak de woning is gevonden en bekeken.
  5. Wij houden van onze klanten én dat merk je! Niets is zo vervelend als niet geholpen kunnen worden met een prangende vraag. Maar, wij zijn ook buiten kantooruren goed bereikbaar. Bellen mag naar ons vaste nummer; 024-3880773 of op: 06-25403212. Wil je niet bellen? Stel je vraag per mail, Facebook óf stuur een appje. Oh! En misschien nog wel veel belangrijker; wij zijn er niet alleen voor jou als verkoper maar ook voor jouw kopers. Wij draaien onze hand niet om voor een bezichtiging in de avond of in het weekend. Mits jij dat wilt natuurlijk😉.

Heeft jouw woning een beetje extra nodig? Ook dat kan! Soms is een woning een ruwe diamant. Er zit heel veel potentie in maar die zie je nog niet direct. Wij hebben niet alleen 30 jaar ervaring op het gebied van vastgoed maar ook op het gebied van interieurstyling en bouwkunde. Wij maken voor jou 3D visualisaties (en een eventuele bouwkundige offerte) om van jouw ruwe diamant een mooie geslepen variant te maken. Afhankelijk van de werkzaamheden ontvang jij van ons een aanvullende offerte.

En dat alles tegen NO CURE NO PAY!
Wij verzorgen een waardebepaling altijd gratis. Wanneer de verkoop definitief is brengen wij onze courtage van 1,5% excl. btw in rekening, deze factuur zal worden meegenomen in de afrekening bij de notaris. Wij investeren en jij betaalt pas na verkoop van de woning.
Geen kleine lettertjes of verrassingen, maar duidelijke voorwaarden en no cure no pay