Aankoop Makelaardij

In deze ‘gespannen’ woningmarkt zie jij door de bomen het bos niet meer. Wij snappen dat! Zomaar een bod uitbrengen is niet de strategie om jouw droomwoning voor een goede prijs in handen te krijgen. Wij helpen jou om de bomen weer door het bos te zien. Hoe wij dat doen? Ook dat leggen we jou graag uit!

  1. Your wish is our command; wij gaan op basis van jouw antwoorden op onze vragen, op zoek naar jouw ideale woning! Uiteraard zijn wij hierbij redelijk en fluiten we terug waar nodig. Voor €250.000,- kan je immers geen villa kopen😉. Samen met jou bepalen we wat mogelijk én wenselijk is.
  2. Hebben we iets gevonden wat precies in jouw straatje past? Wij gaan met jou mee om te woning te bezichtigen. Onze rol? Voorafgaand aan de bezichtiging doen wij onderzoek naar de woning. Waar zijn gelijkwaardige woning voor weggegaan? Wat zijn de mankementen in de woning? Wat zijn bouwkundige beperkingen van de woning? Is het schuurtje legaal of illegaal bijgebouwd? Wij zoeken het voor je uit!
  3. Wij houden het hoofd koel! Bieden is ons werk. Wij houden het hoofd koel tijdens het bieden en zorgen ervoor dat jij te allen tijde een goed bod uitbrengt op jouw droomwoning!
  4. Tijd voor een koopovereenkomst; Lucky you! Een slimme biedstrategie werpt zijn vruchten af! In de meeste gevallen stelt de verkopende makelaar de koopakte op. Als aankoop makelaar helpen wij jou met de kleine lettertjes. Wij controleren of de gemaakte afspraken goed zijn vastgelegd en in jouw voordeel worden nageleefd.
  5. Taxatie - Als de koopovereenkomst is opgesteld en door beide partijen getekend is dan is het tijd voor de taxatie. Activo Makelaardij heeft een goed netwerk aan NWWI-erkende taxateurs. Op basis van jouw regio kiezen we een geschikte en natuurlijk erkende taxateur.
  6. Begeleiding tot en met de sleutels! Voorafgaand aan de overdracht bezoeken we samen met de verkoper(s) de woning. Samen maken we een rondje om te controleren of alles netjes achter wordt gelaten en alle afspraken nagekomen zijn. Want mocht dit niet het geval zijn, dan kennen wij de route om jou te beschermen voor onverwachte tegenvallers. Daarna vertrekken we samen naar de notaris. Daar krijg je de sleutels in handen en teken jij de leveringsakte en de hypotheekakte. Zodra je de deur uitloopt bij de notaris is de woning van jou!

Oh! En misschien wel het belangrijkste; een aankoop kost jou €2500,- en alle klanten die jouw voorgingen kunnen het bevestigen; ook voor aankoop ben je bij Activo op de beste plek en het is het geld meer dan waard!