Taxaties

Wanneer je de beste plek om te wonen hebt gevonden is er waarschijnlijk een taxatie van de woning nodig. Verschillende partijen, waaronder de hypotheekverstrekker, wil namelijk de waarde van de woning weten. Sinds 2009 bestaat het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Een taxatierapport op gesteld door een erkend NWWI taxateur wordt door heel Nederland herkend als betrouwbaar en onafhankelijk. Dit komt door de strenge eisen en voorwaarden die aan dit rapport worden gesteld. Heb jij een taxatierapport nodig die aan alle eisen moet vol doen? Dan brengen wij jou graag in contact met onze huis-taxateur; Rob Joosten! Hij is aangesloten bij de NWWI en geregistreerd NRVT taxateur.

Naast het kopen van de beste plek kan het door andere omstandigheden nodig zijn om een taxatierapport te laten maken, bijvoorbeeld voor een verbouwing, een echtscheiding of het oversluiten van een hypotheek, laat het ons weten en wij sturen Rob bij je langs. Wat betref taxaties zijn wij gebonden aan een regio, wil je weten of de woning binnen de regio valt, neem dan contact met ons op.

Tevens ben je ook voor een bedrijfstaxatie bij Activo Makelaardij op de beste plek, wij hebben een samenwerking met Frans Knorth op het gebied van bedrijfs onroerendgoed.