Woning Aankopen

Wilt u binnenkort een Woning Aankopen en wilt u hierbij advies en begeleiding van een makelaar?

Een Woning Aankopen dat doe je natuurlijk niet zo maar even. Er is veel geld mee gemoeid en waarschijnlijk is het zelfs een van de grootste financiële transacties die u in uw leven gaat verrichten. Daarnaast speelt het gevoel ook een grote rol. Als u denkt dat u het huis van uw dromen gevonden hebt, wordt het heel moeilijk om de nodige afstand te bewaren. Veel mensen zijn bereid meer te betalen dan ze eigenlijk van plan waren, gewoon omdat ze bang zijn dat het droomhuis aan hen voorbij gaat. Juist dan is het belangrijk om een goede adviseur te hebben. Iemand die met verstand van zaken handelt en nuchter nadenkt over de risico’s die u mogelijk loopt. Een bemiddelaar die handelt in uw belang.

Activo Makelaardij staat garant voor professionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit.
Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar?

  • Activo Makelaardij kent de woningmarkt en de regelgeving;
  • Wij weten hoe het biedproces werkt;
  • Wij kunnen het hoofd koel houden als het erg spannend wordt;
  • Activo Makelaardij begeleidt u tot en met de overdracht.

Wat bieden wij u?
Activo Makelaardij biedt alle diensten aan die standaard tot het takenpakket van een aankoopmakelaar behoren.

Bezichtiging
Op het moment dat u een woning bezichtigd heeft en hierin geïnteresseerd bent, schakelt u een aankoopmakelaar in. In overleg met u en de verkoper/verkopende makelaar, wordt een datum voor de tweede bezichtiging afgesproken. De aankoopmakelaar verzorgd onder andere de inspectie, de waardebepaling en eventueel een compleet vooronderzoek. Ook kan de aankoopmakelaar u vertellen of het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring al dan niet de aanbeveling verdient.

Onderhandeling
Doordat Activo Makelaardij beroepshalve veel ervaring heeft met onderhandelen, weet de makelaar waar hij rekening mee moet houden wat betreft de onderhandelingsvoorwaarden en de prijs. Wij onderhandelen, in overleg met u, over de prijs en overige voorwaarden om tot een voor u zo gunstig mogelijke aankoop te komen;

Koopakte
Indien u besluit de woning te kopen, moet er een koopakte worden opgesteld. Hierin worden gemaakte afspraken vastgelegd (koopsom, leveringsdatum, enz.). In de meeste gevallen wordt deze opgesteld door de verkoopmakelaar. Activo Makelaardij controleert voor u of de gemaakte afspraken correct zijn vastgelegd en zorgt ervoor dat uw belangen compleet worden omschreven. Heeft de verkopende partij geen makelaar, dan stellen wij het koopcontract samen met u op.

Notariële begeleiding
Activo Makelaardij verstrekt de notaris zo nodig de benodigde gegevens voor het opstellen van een leveringsakte. Activo Makelaardij gaat u voorbereiden op het tekenen van de akte van levering bij de notaris en zal vooraf alle stukken controleren.

Voor het totale dienstenpakket betaalt u slechts € 1.250,- bestaande uit:

  • Begeleiding vanaf de tweede bezichtiging;
  • Het laten uitvoeren van de aankoop onderhandeling;
  • Het laten controleren of opstellen van de koopakte;
  • Begeleiding tijdens het notariële gedeelte;

Ook na de eigendomsoverdracht geven wij u een correcte nazorg.
Activo Makelaardij kan u helpen bij het hele koopproces, maar u kunt ons ook inschakelen voor de delen waarvoor u dat nodig vindt. Zoeken naar een woning bijvoorbeeld is tegenwoordig niet meer zo ingewikkeld, terwijl u bij het voeren van onderhandelingen over de prijs of het tekenen van het koopcontract wellicht wel graag bijstand van een makelaar zou willen hebben.

Wanneer de onderhandelingen niet tot aankoop leiden, brengt Activo Makelaardij u ook geen kosten in rekening wanneer u bij de onderhandelingen voor een volgende woning ons weer inschakelt. U kunt dus met ons makkelijk een tweede bezichtiging doen, zonder dat de kosten te hoog oplopen. De enige voorwaarde hiervoor is dat u met de aankoop van een van deze woningen instemt. Wilt u een andere aankoopmakelaar inschakelen of heeft u geen tweede keuze? Dan brengt Activo Makelaardij u slechts € 275,- in rekening voor de werkzaamheden die zijn verricht.

Bel +31(0)653755841 of mail ons met uw vragen of voor een afspraak op korte termijn, wij zijn u graag van dienst!