News

Check out market updates

LET OP: WOZ-PERIODE!

Zoals ieder jaar ontvangt u ook dit jaar de WOZ-waarde van uw woning.  Door de landelijke stijging van woningwaarden is de kans aanwezig dat ook de WOZ-waarde van uw woning ten opzichte van vorig jaar (peildatum 2014) gestegen is. U heeft nog enkele weken om bezwaar te maken tegen deze (te hoge) WOZ-aanslag! Bezwaar maken tegen uw WOZ-waarde kan veel financieel voordeel opleveren. De ervaring leert dat een groot aantal van de ingediende WOZ-bezwaren terecht zijn.

Het WOZ-waarderapport bevat alle informatie (referentiepandentransacties in de buurt, modelmatige waarderingen) om zelf bezwaar te maken, maar Kadasterdata kan u ook in contact brengen met WOZ-Consultants die voor u GRATIS bezwaar maken tegen een te hoge WOZ-waarde. Ook als de WOZ-waarde ongewijzigd blijft bent u WOZ-Consultants niets verschuldigd, no cure no pay! Alle informatie over de WOZ-waarde vindt u in het WOZ-loket!

Uw perceelgrens
Komende weken zal de temperatuur weer gaan stijgen. Het voorjaarsweer zal ervoor zorgen dat veel huiseigenaren aan de slag gaan in de tuin. Kadasterdata weet precies waar uw erfgrens loopt!

Kadasterdata heeft van elk perceel in Nederland de exacte maatvoering. Deze informatie is gemakkelijk opvraagbaar en inzichtelijk middels het Kadasterdata inmeet verslag! In het verslag vindt u alle informatie om uw erfgrenzen tot op de centimeter nauwkeurig te bepalen. Dit is hét product dat u nodig heeft bij het plaatsen van een schutting, hek of haag! Bestel hier het Kadasterdata inmeet verslag van uw perceel.

Dé grote voordelen van een account bij Kadasterdata
Kadasterdata blijft zich voor u door ontwikkelen. Sinds enkele weken is de vernieuwde Kadasterdata inlog omgeving online met geheel vernieuwde functionaliteiten. Bekijk woningmarktcijfers, blijf op de hoogte met het woningmarktnieuws en lees informatie terug over alle voertuigen in Nederland! Uiteraard profiteert u met een Kadasterdata account van hoge kortingen op ons productaanbod. Bekijk alle voordelen van een Kadasterdata account hier! Wilt u meer informatie over een account dan kunt u iedere werkdag van 08:00 uur tot 18:00 uur onze klantenservice telefonisch bereiken of mailen naar relatiebeheer@kadasterdata.nl.