Interieurontwerp

Activo Makelaardij werkt nauw samen met ID-Design. Wij kunnen u een interieurontwerp met creatieve en praktische oplossingen voor alle ruimtes bieden. U hebt al een idee? Dat gaan wij graag samen met u verder uitwerken. Of wilt u geïnspireerd worden? Wij vinden het een uitdaging uw wensen te vertalen! Een ontwerp maken is een groeiproces, want voor elk ontwerp geldt dat u zich daar goed bij voelt. ID-design is een ontwerpbureau dat mensen helpt met inspirerende en creatieve ideeën om woningen of bedrijven in te richten. Uw wensen vertalen is voor ons vanzelfsprekend, waarbij we veel werk uit handen nemen. U hebt een geweldig idee, maar bent u dringend op zoek naar een structuur om dat idee concreet te maken…neem dan een kijkje bij ID-design.

Het is belangrijk dat we uw woning zo goed mogelijk op internet kunnen presenteren. Hiervoor gebruiken we foto’s, 360° foto’s zelfs een foto genomen vanaf een hoogte van 8 meter behoort tot de mogelijkheden. Het maken van een woningvideo of 3D-visualisatie draagt er ook toe bij uw woning sneller te verkopen net zoals goede plattegronden in 2 of 3D. Indien uw woning of bedrijfspand gedateerd is kunnen wij via 3D-visualisatie de potentiële koper laten zien wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot uw woning of bedrijfspand. Dankzij deze methode kunt u vooraf op een realistische manier inzicht krijgen in de mogelijkheden voor zowel het interieur als het exterieur. Zie voorbeelden hieronder van (links) en naar (rechts)..

foto-1-2-3-4-1024-x-768-def

Een woning met een gedateerde inrichting kan via deze methode relatief goedkoop gemoderniseerd worden. Onderzoek heeft uitgewezen dat potentiële kopers het erg moeilijk vinden om door een gedateerde inrichting of verouderde woning ‘heen’ te kijken en de mogelijkheden te zien. Deze methode brengt daar verandering in en geeft u:

  • een grotere kans dat u de woning of het bedrijfspand verkoopt of aankoopt;
  • besparing op restylen of verbouwen.

Potentiële kopers worden dus enthousiast van hoe de woning er ook uit zou kunnen zien als een en ander verbouwd of anders ingericht is en zien dan ineens wel de mogelijkheden. Middels deze 3D-visualisatie kunnen we voor onze klanten onderscheidend zijn. Actieve marketing met een bijzondere styling, de mooiste foto’s en video’s, ontzorgen m.b.t. inrichting en verbouwing, plaatsing op alle huizensites en permanente acquisitie op sociale media maakt het onderscheidt en is bewezen succesvol. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Activo Makelaardij.