Activo Plus

Door onze jarenlange ervaring in styling, interieur- ontwerp en verbouwingen kunnen wij voor u de woning van uw dromen opleveren op het door u gewenste afwerkingsniveau. Voor u als koper heeft dit een aantal grote voordelen:

  • GEEN ZORGEN, GEEN STRESS, GEEN STOF…….
  • EEN BETERE FINANCIERBAARHEID.
  • GEEN DUBBELE WOONLASTEN.

Door het hele traject van verbouwing voor u te regelen kunt u na de eigendomsoverdracht gaan genieten van uw kant en klare woning. Activo Makelaardij werkt op dit gebied nauw samen met ID-Design een interieurontwerper met creatieve en praktische oplossingen voor elke ruimte. Wilt u geïnspireerd worden? Wij vinden het een uitdaging uw wensen te vertalen! Een ontwerp maken is een groeiproces, samen op weg naar wat voor u het beste is. Persoonlijk en geheel op maat, want voor elk ontwerp geldt dat U zich er goed in moet voelen. ID-design is een ontwerpbureau dat mensen helpt om woningen of bedrijven in te richten. U hebt een geweldig idee, maar bent u dringend op zoek naar structuur om dat idee concreet te maken…neem dan een kijkje bij ID-Design.

ACTIVO GARANTIE
Als u onze hulp inschakelt bij de aankoop of verkoop van een woning, bieden wij deze garanties:

ZEKERHEIDSGARANTIE
De keuze van een nieuw onderkomen wordt vaak op basis van emotie gemaakt. Het is dan ook niet altijd makkelijk de bouwkundige staat van een woning te beoordelen. Vragen als: wat is bijvoorbeeld de conditie van het dak? Met welke kosten moeten we de aankomende jaren rekening houden? Activo Makelaardij blijft hier scherp op en kan wanneer nodig een bouwtechnische keuring adviseren. U krijgt daarmee alle informatie omtrent de kwaliteit en onderhoudsstaat van de woning feitelijk en helder gepresenteerd. Zo komt u niet voor onaangename verassingen te staan en kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

CONTACTGARANTIE
Niets is zo vervelend als met een dringende vraag zitten en uw makelaar niet meer kunnen bereiken. Daarom kunt u ons altijd bereiken via 024-3880773 of 0653755841. Liever een korte vraag stellen via e-mail, via onze site kunt u contact opnemen. Wij staan altijd voor u klaar.

BEZICHTIGINGSGARANTIE
Niet iedereen heeft overdag de tijd om woningen te bezichtigen. Vandaar dat Activo Makelaardij ook s’avonds en op zaterdag tijd vrijmaakt om bezichtigingen te verzorgen. Als wij in overleg met u en de verkoper een bezichtiging liever buiten kantoortijden wilt laten plaatsvinden, dan doen wij ons best dit mogelijk te maken.

ANNULERINGSGARANTIE
Wij geloven in de kracht van onze dienstverlening. Mocht Activo Makelaardij u niet bieden wat u ervan had verwacht, dan kunt u naar een jaar de samenwerking op ieder moment stopzetten.

SERVICEGARANTIE
Activo Makelaardij zet een stapje extra voor u. Een klacht verdwijnt bij ons niet in een bureaulade. We hebben een heldere klachtenregeling en zullen er alles aan doen een passende oplossing te vinden. We zijn continu bezig onze dienstverlening te verbeteren.

VERKOOPGARANTIE
Wij hebben de intentie dat wij uw woning binnen een jaar voor u verkopen. U kunt daarna kosteloos de overeenkomst opzeggen. Wij kunnen dit beloven omdat we doel,- en marktgericht opereren. Een actieve marketing, een bijzondere styling, de mooiste foto`s en plaatsing op alle huizensite`s en permanente acquisitie op sociale media is bewezen succesvol.